Arrangementer

[av_one_full first][/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Vi har indgået aftale med Shaykh Salahuddin Barakat fra islamakademin i Malmø. I den kommende tid vil vi se Shaykh Barakat holde oplæg månedligt. Datoer og oplægsemner vil blive frigivet i vores aktivitetskalender her på siden samt på vores facebookside, som vi vil opfordre alle vores brugere til at følge.

Shaykh Salahuddin Barakat er en svensk imam som siden hans 15 års alder har studeret i islamiske videnskaber. Han har studeret fra lærde fra bl.a. Tyrkiet, Pakistan, Mauretanien og Yemen. Halvdelen af hans officielle studier er sket i Dar al-Mustafa og i Tarim begge beligende i Yemen. Her har han været på et intensivt forløb over fire år. Bland de lærde, som han har studeret fra er:

– Habib Umar ibn Hafidh
– Shaykh Umar Husayn al-Khatib
– Mufti Tarim Muhammad Ali al-Khatib
– Shaykh Salim Ahmad al-Khatib
– Shaykh Amjad Rashid

Shaykh Salahuddin Barakat er desuden en af de få lærde vi har i Norden som har en formel autorisation (ijâzah) til at lære fra sig i islamiske videnskaber samt til at besvare spørgsmål i islamisk kontekst.

Herudover kommer vi til at se fast undervisningsprogram med centeret imam Waseem Hussain. Mere om dette vil komme i den nærmeste tid.
[/av_textblock]