Bliv medlem af Dansk Islamisk Center

Hold fast i Allahs reb allesammen og split jer ikke op

(SURA ÂLI ‘IMRAN, KAP 3, VERS 103)

Vælg gerne et højere beløb end medlemskontingentet på 100 kr, da det du betaler udover de 100 kr vil blive fradragsberettiget på årsopgørelsen, når DIC forhåbentlig snart bliver anerkendt som trossamfund.

Vælg én af følgende to (klik på logoet på din foretrukne overførselsmetode):


Månedlig opkrævning

 

Månedlig opkrævning
Bemærk at første måneds betaling allerede gennemføres ved indmeldelsen. Efter at have trykket på Tilmeld-knappen, åbn så MobilePay-appen og godkend betalingen.

Dine oplysninger behandles fortroligt og lægges ind i Nets’/MobilePays system, hvorfra dit bidrag automatisk vil blive trukket via Betalingsservice/MobilePay.

Belønning hos Allah: Du er med til at støtte et muslimsk religiøst center.

Støtte: Du er med til at støtte vores arbejde og projekter, så vi fortsat kan bygge bro og engagere os i det danske samfund, samtidig med at vi udbyder kvalificeret information og undervisning om Islam.

Rabat: Nogle af vores arrangementer koster penge. Som medlem vil sådanne arrangementer enten være gratis, eller der vil blive givet rabat.

Hvem kan blive medlem?
Det kan alle der vedkender sig vores vedtægter

Hvad dækker medlemskontingentet over?
Medlemskontingentet er 100 kr. om måneden.

Hvorfor skal I have så mange oplysninger ved indmeldelse?
Det er pga. Nets & tilmeldingen til Betalingsservice. Dine oplysninger behandles fortroligt og gemmes i et sikkert og krypteret software hos vores dataleverandør, hvorfra der kommunikeres med Nets. Vi gemmer ikke dine bankoplysninger lokalt hos os selv.

Jeg er ikke tryg ved at tilmelde mig online
Det gør ikke spor. Hvis du ønsker at være medlem, så ring eller send en mail til info@dicenter.dk og så vil vi klare tilmeldingen over telefonen eller over e-mail.