Stor tak til Fatih Alev

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Stor tak til Fatih Alev’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Efter mange år som den person, der om nogen har båret, drevet og givet Dansk Islamisk Center en eksistensberettigelse, har Fatih Alev takket af som formand.

Det var især med hans bekymringer om, at der var en kløft, der blev større og større mellem konvertitter og den nye generation af muslimer i Danmark og det eksisterende tilbud af fredagsbønner på forskellige etniske sprog, der gjorde at han sammen med gruppe andre ildsjæle fik startet en moske med en fredagsbøn på dansk.

Samtidig var der behov for større åbenhed og imødekommenhed overfor vores muslimske medborgere.

Dette var blandt de største drivkræfter bag, at Fatih Alev blev primus motor for først Moskeforeningen og dernæst Dansk Islamisk Center.

Uden ham, hans indsats, energi og vilje til at lykkes, hvor andre gav op, så ville vi ikke have stået her i dag.

Vi skylder ham en stor tak for den mangeårige indsats han har ydet som formand.

På vegne af Dansk Islamisk Center

Waseem Hussain
Ny Formand for DIC
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_social_share title=’Del’ style=” buttons=”]